Yeniyıl

2015 Itf Genç Senyörler Dünya Şampiyonası Manavgat

2015 ITF Young Seniors Dünya Takım Şampiyonası Ali Bey Club Manavgat Tesisleri’nde başladı

ITF tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 2015 ITF Young Seniors Dünya Takım Şampiyonası Ali Bey Club Manavgat Tesisleri’nde başladı. Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Naibi, turnuva komitesi, hakemler ve katılımcı ülkelerin sporcularının katıldığı seremonide ülkelerin tanıtılmasının ardından tesisin animasyon ekibinin gösterileri ilgiyle izlendi. 21 Mart 2015 Cumartesi günü oynanacak final karşılaşmaları ile sona erecek 2015 ITF Young Seniors Dünya Takım Şampiyonası’nda ArjantinAvustralya, Avusturya, BulgaristanBrezilyaKanada, Şili, Estonya,FinlandiyaFransaAlmanya, Büyük Britanyaİrlandaİtalya, Latvia, Moldova, HollandaNorveç,Rusya, Güney AfrikaİspanyaİsveçİsviçreABD ve Türkiye’den 279 sporcu katılıyor.
Şampiyonada, erkekler Italia Cup (M35) 16, Tony Trabert Cup (M40) 18 ve Dubler Cup (M45) 19 takım olmak üzere toplam 53 ülke, kadınlarda ise Suzanne Lenglen Cup (W35) 14, Young Cup (W35) 14, Margaret Court Cup (W35) 14 olmak üzere toplam 39 takım kupaları elde edebilmek için mücadele edecekler.
Galatasaray ve milli takımın eski futbolcularından ve Ümit Milli Takım Antrenörü Ümit Davala, Genç Senyörlerde 40+ erkeklerde takım kaptanı ve tenis sporcusu olarak ülkemiz adına raket sallayacak.
Şampiyonada ülkemizi temsil edecek sporcular; geçtiğimiz aylarda Göcek Tenis Kulübünde yapılan seçme müsabakaları sonucu belirlenmişti. Buna göre turnuvada Türkiye’yi tüm kupalarda temsil edecek sporcular şu isimlerden oluşuyor:
Kadınlar 35+: Berna Pars Suruç (K), E. Burcu Güngör, Demet Uzun, Saniye Atmaca
Kadınlar 40+: İlkim Tahinci (K), Günay Karoğlu, Kristin Botros, Mehtap Dinç
Kadınlar 45+: Gülin Gali (K), Hürmüs Atar, Aynur Peşdereli, Aylan Kurtar
Erkekler 35+: Serkan Avcı (K), Nasrettin Yıldız, Ercan Zorlu, Eray Ertuğ.
Erkekler 40+: Ümit Davala (K), O. Mesut Beyhan, Metin Çakmak, Cuma Durgun
Erkekler 45+: Mete Büyükşahin (K), Berk Coşansu, Servet Selçuk Türk, Halit Peçinkaya
Bu şampiyonanın ardından 2015 ITF Genç Senyörler Bireysel Şampiyonası da 22-29 Mart tarihlerinde Ali Bey Club Manavgat Tesisleri’nde gerçekleştirilecek ve sporcular bu kez ferdi olarak yarışacak.

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Copyright 2016, Profesyonel Firma Rehberi-Firma tanıtımı-Ürün Tanıtımı